Excelenta in Stomatologie
Servicii complete

Va asteptam la o prima consultatie pentru a stabili un plan de tratament potrivit pentru necesitatile dvs.
Va punem la dispozitie o gama larga de servicii stomatologice pentru un zambet urias si sanatos.

Alege din
Serviciile noastre

Specialiștii din cadrul clinicii MISO DENT oferă consultanță de calitate pentru gestionarea eficientă a parodontozei și a altor probleme gingivale.

Albire Dentara
 • Albirea dentară este procedura simplă și confortabilă care elimină petele adânc înrădăcinate de pe suprafața dinților, redandu-le strălucirea și albul din zilele apuse. Această procedură este efectuată de către stomatolog într-un mediu sigur și securizat.
Consultatia Dentara
 • Reprezinta intalnirea programata intre pacient si medicul dentist, cu scopul de a evalua starea generala a sanatatii orale si de a identifica orice probleme sau nevoi specifice. Un pas esențial in ingrijirea dentara preventiva si poate avea o serie de componente importante:
Chirurgie Orala
 • Chirurgia orală se concentrează pe diagnosticarea și tratarea chirurgicală a bolilor dentare, leziunilor și defectelor legate de funcționalitatea și estetica feței, gurii, dinților și maxilarelor. Restabilesc sănătatea cavității orale, ci optimizează funcționalitatea acesteia.
Endodontie
Tratarea canalelor dentare
 • Specialitate distinctă a medicinei dentare, concentrându-se pe prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulpei dentare, respectiv a țesutului moale aflat în interiorul dinților. Endodonția se ocupă în mod exclusiv de tratarea canalelor dentare.
Igienă Dentară
Dantură sănătoasă și frumoasă
 • Mentinerea unei igiene dentare corespunzătoare reprezintă un aspect esențial pentru sanatatea dentară și implicit aspectul estetic al danturii. Neglijarea igienei orale sau practicarea unei igiene dentare precare poate conduce la apariția unor complicațiilor.
Implantologie
Excelelenta in stomatologie
 • Implanturile dentare reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă. Ne străduim să găsim cel mai bun implant dentar care să se potrivească atât așteptărilor, cât și posibilităților financiare, intr-o piata plina de mărci și tipuri de implanturi
Odontoterapie
Plombe Dentare
 • Plomba dentara sau obturatia coronara este un procedeu comun în stomatologie, utilizat pentru a repara dinții afectați de carii dentare sau alte deteriorări. Această procedură presupune îndepărtarea țesutului afectat și umplerea cavitații rezultate cu un material special pentru a restabili forma și funcționalitatea dinților.
Ortodontie
Alinierea corecta a dintilor
 • Ortodontia este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe corectarea problemelor dentare legate de poziția și alinierea dinților și a maxilarelor. Această specialitate stomatologică are ca scop nu numai îmbunătățirea aspectului zâmbetului, ci și promovarea sănătății orale și a funcției masticatorii.
Parodontologie
Gestionarea eficientă a parodontozei
 • Parodontoza reprezintă o afecțiune dentară inflamatorie ce afectează țesuturile de susținere ale dinților, având implicații asupra structurii parodontale. În domeniul parodontologiei, specialiștii din cadrul clinicii MISO DENT oferă consultanță de calitate pentru gestionarea eficientă a parodontozei și altor probleme gingivale.
Coroane Dentare
Protetica dentara fixa
 • Recâștigă-ți zâmbetul în mod rapid și fără durere cu ajutorul coroanelor dentare de calitate superioară. Realizate din materiale premium și prin tehnologii moderne digitale, coroanele dentare reprezintă una dintre cele mai căutate soluții pentru pacienții cu probleme dentare.
Fatete dentare
Protetica dentara fixa
 • Fațetele dentare reprezintă intervenții protetice sub forma unor foițe extrem de subțiri, confecționate din ceramică sau zirconiu, aplicate pe dinți pentru a îmbunătăți aspectul estetic și funcțional. Tratamentul cu fațete dentare, oferit în estetică dentară, poate corecta diverse imperfecțiuni ale zâmbetului
Protetica fixa pe implant
Lucrări pe implant
 • Implanturile dentare oferă posibilitatea realizării unei game variate de lucrări protetice. Alegerea tipului de restaurare este un pas crucial ce necesită o atenție deosebită. Coroana dentara pe implant, Punte dentara pe implant, Proteze mobile pe implant, Aparata ortodontice pe implant
Punti dentare
Protetica dentara fixa
 • Atunci când lipsește unul sau mai mulți dinți, iar pacientul nu dorește implanturi dentare, puntea dentară restabilește integritatea arcadei dentare.O punte dentară reprezintă o proteză fixă destinată înlocuirii dinților pierduți. Protezele dentare sunt recomandate atunci când pacienții nu mai au suficienți dinți
Proteza dentara
Protetica mobila
 • Proteza dentară este un dispozitiv medical unic, adaptat individual pentru fiecare pacient, având ca obiectiv înlocuirea dinților pierduți cu dinți artificiali. Construită din două componente principale, baza protezei și dinții artificiali, aceasta oferă soluții personalizate pentru restaurarea danturii.
Implantologie
Lucrări pe implant
 • Implanturile dentare reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă. Ne străduim să găsim cel mai bun implant dentar care să se potrivească atât așteptărilor, cât și posibilităților financiare, intr-o piata plina de tipuri de implanturi. Reprezintă de mulți ani soluția pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă.
MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.