PROMOTII
Albire dentara LASER

Va asteptam la o prima consultatie pentru a stabili impreuna cu dvs. cel mai potrivit aparat dentar.
Va punem la dispozitie o gama larga de servicii stomatologice pentru un zambet urias si sanatos.

Alege una din
Promotiile noastre

Oferte promotionale pentr albire dentara cu laser

Specialiștii din cadrul clinicii MISO DENT oferă consultanță de calitate pentru ca dvs. sa faceti cea mai informata alegere.

800 Ron
Albire dentara LASER
redus de la 1750 Ron
 • In perioada 20.02.2024 – 31.05.2024 pachetul de ALBIRE DENTARA LASER este redus de la 1750 Ron la doar 850 Ron.
 • Albirea dintilor cu LASER este cea mai rapida si comoda metoda, cu rezultate vizibile imediat.
 • Se poatea achita in avans la noi in clinica si poti beneficia de sedinta pana la sfarsitul anului 2024.
 • Include: Detartraj + Periaj profesional + Air flow + Albire cu laser Biolase Epic X
1400 Ron
Zambete in DOI - 1+1 GRATUIT
Redus de la 3500 Ron
 • In perioada 20.02.2024 – 31.05.2024 poti achita un pachet de albire dentara cu laser si iubita, iubitul sau un prieten vor primi gratuit acelasi pachet de albire dentara.
 • Albirea dintilor cu LASER este cea mai rapida si comoda metoda, cu rezultate vizibile imediat.
 • Pachetul se poatea achita in avans la noi in clinica si poti beneficia de el pana la sfarsitul anului 2024.
 • Include: Detartraj + Periaj profesional + Air flow + Albire cu laser Biolase Epic X

Termeni și conditii promoție - Albire dentara cu LASER

Albire dentară cu laser Biolase Epic X – 1+1 GRATUIT

Iata ce trebuie sa știi dacă optezi pentru tratamentul cu albire dentară!

Desi este o soluție de tratament menită sa aducă o îmbunătățire zâmbetului dumneavostra, ar trebui sa țineți cont de următoarele lucruri pentru a obține un rezultat cât mai bun:

 • albirea dentară se realizează de către medicul stomatolog într-un cabinet de medicina dentară, astfel încât sa se asigure protecția corespunzătoare a gingiilor și țesuturilor moi; gelul de albire dentară conține peroxid de hidrogen 35-40% care poate cauza leziuni ale acestora.
 • albirea dentară trebuie sa fie precedata de o igienizare profesionala care include detartraj supra – și subgingival, periaj și airflow. În acest fel ne asiguram ca obținem culoarea naturala a dinților (fără tartru, pete sau alte colorații) înainte de procedura de albire.
 • obturatiile (plombele) și cariile, în special cele de pe dinții frontali, nu se albesc. Așadar, este necesar sa știi ca dacă ai mai multe plombe, rezultatul albirii dentare nu va fi unul excelent. Dacă exista doar 1-2 obturatii mici, acestea se pot înlocui după albire cu unele de o culoare asemănătoare.

Cariile trebuie rezolvate înainte de procedura de albire dentară.

 • există puține situații când albirea profesională nu este indicată, iar printre ele se enumeră: pacienții alergici la substanțele folosite prin această procedură (peroxid de hidrogen), în cazul celor cu probleme parodontale (sensibilitatea dinților post procedura va fi destul de ridicată) , femeilor însărcinate, persoanelor diabetice, pacienților cu afecțiuni hematologice, ale ficatului sau în cazul fluorozei dentare.

Dacă doriți un tratament de albire dentară și va regăsiți într-una dintre aceste situatii, este indicat sa discuti cu medicul stomatolog înainte.

Pentru a menține rezultatele albirii trebuie sa țineți cont de următoarele:

 • pentru cel Putin 48h evitați alimentele (ciocolată, topping, sosuri, condimente, citrice, produse cu coloranți) și băuturile (cafea, cacao, ceai, vin roșu, sucuri, băuturi din fructe) care vă pot colora dinții. Consumați băuturile cu paiul. Renunțați la fumat pentru următoarele 2 zile.
 • unele persoane pot experimenta sensibilitate temporară a dinților în timpul sau după tratamentul de albire. Este important să urmați instrucțiunile medicului după tratament pentru a minimiza orice disconfort.
 • Este necesară o consultație în prealabil pentru a discuta cu medicul stomatolog și a stabili dacă tratamentul de albire dentară este potrivit pentru Dvs. La sfârșitul consultatiei se stabilește o programare pentru efectuarea igienizării dentare și rezolvarea eventualelor carii.
MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.