Avem grija de zambetul tau
Dedicati excelentei

Parodontologie
Specialiștii din cadrul clinicii MISO DENT oferă consultanță de calitate pentru gestionarea eficientă a parodontozei și a altor probleme gingivale.
Protetica
Solutii complete de protetica dentara de la proteze fize la proteze mobile, coroane dentare si fatete dentare.

Dedicati Excelentei
Zambetul tau, misiune noastra

Ortodontia este necesară atunci când există probleme legate de alinierea sau poziția dinților și a maxilarelor care pot afecta sănătatea orală, funcționalitatea sau estetica.
Cu ajutorul aparaturii ortodontice și a planurilor de tratament personalizate, pacienții pot obține un zâmbet sănătos și frumos, precum și beneficii pentru sănătatea generală a gurii.

Grija pentru familia ta
Zambetul tau incepe cu noi

Implantologie
Implanturile dentare reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă prin inserarea unui dispozitiv din material biocompatibil.
Ortodontie
Tratamentul ortodontic implică utilizarea diferitelor dispozitive (aparate dentare) și tehnici pentru a alinia dinții și maxilarele în poziția lor corecta.
https://misodent.ro/wp-content/uploads/2024/02/dr-mihaela-enache-medic-stomatolog-1.png

Chirurgie Orala
dr. Mihaela Enache

Mă numesc Enache Roxana-Mihaela și pasiunea mea pentru stomatologie, frumos și oameni a început la vasta de 12 ani. Atunci mi-am dat seama ca vreau sa am un impact asupra celorlalți, și ce mod mai frumos de a face asta dacă nu prin a-i ajuta să-și recapete zâmbetul? Călătoria a fost una lunga, plina de obstacole, nopți nedormite, frământări, dar în cele din urma am putut sa spun cu voce tare ca mi-am găsit vocația și ca toate eforturile au meritat.

Despre mine ca medic pot spune ca îmi place sa lucrez deopotriva cu adulții, cât și cu cei mici și ca ma dedic meseriei mele in fiecare zi.

In prezent sunt medic stomatolog generalist și medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara, particip la numeroase congrese si cursuri de profil care ma ajuta sa ma perfectionez si sa abordez fiecare caz dupa particularitatile sale.

In cadrul clinicii, consider ca cea mai importanta îndatorire etica și morala este sa acționez întotdeauna pentru binele pacientului, iar acesta la rândul sau sa îmi acorde increderea cuvenita.

Va astept la o consultatie, unde vom pune bazele unei educații stomatologice corecte și vom puncta împreună aspectele importante ale statusului dumneavoastră dentar.

https://misodent.ro/wp-content/uploads/2024/02/dr-denisa-gologan-medic-stomatolog-1.png

Ortodontie
dr. Denisa Gologan

Sunt Dr. Denisa Gologan, medic specialist ortodonție si ortopedie dentofacială. Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară “Carol Davila” București, următorii 3 ani specializându-mă în ortodonție. Sunt dedicată să vă ajut să obțineți un zâmbet sănătos și frumos. Cu experiență în domeniu și o pasiune pentru îmbunătățirea sănătății orale, sunt aici pentru a vă oferi soluții personalizate și avansate în ortodonție. Dinții corect poziționați nu sunt doar o chestiune estetică, ci și un factor esențial pentru sănătatea cavității bucale. De-a lungul carierei mele, am ajutat numeroși pacienți, atat adulti cat și copii, să obțină alinierea corectă a dinților și o bună funcționalitate a ocluziei, rezolvând probleme precum înghesuiri dentare, spațieri dentare sau alte malocluzii. Cu fiecare pacient, îmi asum angajamentul de a oferi un tratament personalizat, bazat pe cele mai recente descoperiri științifice și cele mai avansate tehnologii din domeniu. În plus, lucrez cu o echipă dedicată de asistenți și alți specialiști, pentru a vă oferi o experiență confortabilă și eficientă pe tot parcursul tratamentului. Fie că aveți nevoie de aparate dentare tradiționale, brackets estetici sau terapie cu alignere, mă străduiesc să găsesc cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră. În fiecare pas al procesului de tratament, îmi doresc să vă ofer informațiile necesare și să vă implic în deciziile privind planul de tratament.

Contact rapid
+40 755 874 970
Program 09.00 - 20.00
Adresa
Strada Giacomo Puccini 8A,
Etaj 3, Cabinet 5, Bucuresti
Whatsapp
Cu un singur click in partea dreapta a ecranului iti raspundem la orice intrebare
Trimite-ne un email
Scrie-ne pe
contact@misodent.ro
MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.