Excelenta in Stomatologie
Aparate dentare

Va asteptam la o prima consultatie pentru a stabili impreuna cu dvs. cel mai potrivit aparat dentar.
Va punem la dispozitie o gama larga de servicii stomatologice pentru un zambet urias si sanatos.

Alege din
Aparatele noastre dentare.

Oferte promotionale pentru toate variantele de aparate.

Specialiștii din cadrul clinicii MISO DENT oferă consultanță de calitate pentru ca dvs. sa faceti cea mai informata alegere.

Suna acum
+40 755 874 970

2500 Ron
Aparat dentar METALIC
pret per arcada
  • Bracketii metalici sunt lipiti de dinti folosind un adeziv special si sunt uniti de un arc metalic. Desi poate fi vizibil si poate provoca o oarecare disconfort initial, aparatul dentar metalic este un tratament eficient si comun pentru corectarea alinierii dintilor si a problemelor ortodontice. Durata de tratament este de aproximativ 1,5-2 ani.
3000 Ron
Aparat dentar ICONIX
pret per arcada
  • Acest aparat dentar face parte din gama de produse premium, avand toate calitatile unui aparat dentar clasic cu bracketi metalici, dar find ceva mai estetic. Suprafata bracketilor este acoperita cu rodiu, ce le ofera o culoare asemanatoare sampaniei, dandu-le acestora un aspect mult mai estetic. Se poate asocia cu arcurile cu arcurile estetice placate cu rodiu. Durata de tratament este asemanatoare cu cea a aparatului dentar metalic.
3500 Ron
Aparat dentar CERAMIC
pret per arcada
  • Este asemanator aparatului dentar din safir, find tot un aparat dentar cu o estetica sporita. Diferenta este facuta de culoarea bracketilor, acestia find albi. Avantajul acestui aparat este dimensinea mai redusa a bracketilor fata de cei din safir.
3500 Ron
APARAT DENTAR SAFIR
pret per arcada
  • Acest apart se caracterizeaza printr-un grad maxim de estetica in categoria aparatelor fixe, find mult mai greu de observat dearece bracketii sunt transparent. Bracketii isi pastreaza transparent de-a lungul timpului, chiar si in cazul unui consum de alimente colorate.
  • Poate fi asociat cu arcurile albe estetice. Desi poate fi folosit in toate cazurile in care se folosesc bracketii metalici, uneori poate duce la un timp de purtare mai lung al aparatului.
4000 -5000 Ron
APARAT DENTAR DAMON
pret per arcada
  • Principala caracteristica a aparatului dentar Damon este folosirea unor bracketuri auto-legante, care nu necesita ligaturi elastice sau metalice pentru a fixa arcul in loc. In schimb, aceste bracketuri au un mecanism integrat care permite arcului sã se miste liber in interiorul lor, reducând frecarea si presiunea exercitatà asupra dintilor. Acest lucru poate duce la mai putine vizite la medicul dentist pentru ajustari si poate reduce durerea asociatã cu tratamentul ortodontic. Aparatul dentar Damon este disponibil in diverse variate, inclusiv Damon Clear, care foloseste bracketuri transparente pentru a fi mai putin vizibil, si Damon Q, care oferà optiuni suplimentare pentru personalizarea tratamentului ortodontic.
5000 -10000 Ron
Gutierele ortodontice SPARK
pret per arcada
  • (terapia cu alignere) - Gutierele ortodontice sun fabricate dintr-un material plastic transparent si flexibil, care este confortabil pentru purtare si practic invizibil. Ele sunt personalizate pentru fiecare pacient, bazandu-se pe scanari si imagini detaliate ale dintilor si a structurii maxilarelor. Acest lucru asigurà o ajustare precisã si o eficientã maximã în timpul tratamentului ortodontic. Principalul avantaj al gutierelor ortodontice Spark este cã acestea pot fi indepartate si purtate la cerere, ceea ce le face mai convenabile in comparatie cu aparatul dentar fix. Aceasta înseamnã cã pacientii pot mânca si se pot igieniza mai usor, farã restrictile asociate cu aparatul dentar traditional.
MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.