Preturi

Consultati lista noastra de preturi. Pe langa preturile noastre foarte atractive oferim si solutii de plata in rate.
  • Preturi
  • Promotii
Lista de preturi servicii stomatologice – uzuale
Consultatie
GRATUIT
Consultatia dentara reprezinta intalnirea programata intre pacient si medicul dentist, cu scopul de a evalua starea generala a sanatatii orale a pacientului si de a identifica orice probleme sau nevoi specifice.
Igienizare profesionala
GRATUITA la orice operatiune stomatologia sau 100-350 Ron ca operatiune unica
Este esențial ca igienizarea profesională să se efectueze înainte de începerea oricărui tratament stomatologic, mai ales în cazul procedurilor chirurgicale sau implantologice. Apoi, aceasta ar trebui repetată la fiecare 3-6 luni, în funcție de situație.
Plomba dentară
200 - 400 Ron
Plomba dentara sau obturatia coronara este un procedeu comun în stomatologie, utilizat pentru a repara dinții afectați de carii dentare sau alte deteriorări.
Coroana dentară
800 - 2000 Ron
Realizate din materiale premium și prin tehnologii moderne digitale, coroanele dentare reprezintă una dintre cele mai căutate soluții pentru pacienții cu afecțiuni avansate ale dinților.
Fateta dentara
1500 - 2000 Ron
Tratamentul cu fațete dentare oferit de specialiștii în estetică dentară poate corecta diverse imperfecțiuni ale zâmbetului, cum ar fi forma și dimensiunea dinților naturali, spațiile interdentare mici, marmorația, denivelările inestetice și nuanța dinților.
Proteze
1400 - 4000 Ron
Protezele dentare sunt recomandate atunci când pacienții nu mai au suficienți dinți pentru a susține o restaurare protetică fixă sau când au pierdut întreaga dantură.
Extractie dentara
150-800 Ron
Intr-un mediu specializat, extracțiile dentare sunt efectuate pentru a îndepărta dinții afectați de carii sau care împiedică alinierea naturală a dinților.
Implant dentar
2750- 4000 Ron
Implanturile dentare reprezintă de mulți ani soluția ideală pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă.
Aparat ortodontic
2500 - 5000 Ron
Tratamentul ortodontic implică utilizarea diferitelor dispozitive și tehnici pentru a alinia dinții și maxilarele în poziții corecte.
Tratament de canal
350 -800 Ron
Obiectivul principal al tratamentului endodontic este să permită pacientului păstrarea dinților naturali pe o perioadă cât mai lungă. Specialistul în endodonție se ocupă în mod exclusiv de tratarea canalelor dentare.
Tratament parodontoza (laser)
200 - 1000 Ron
În domeniul parodontologiei, specialiștii din cadrul clinicii MISO DENT oferă consultanță de calitate pentru gestionarea eficientă a parodontozei și altor probleme gingivale.
Albire dentară
1000 Ron
Albirea dentară este procedura simplă și confortabilă care elimină petele adânc înrădăcinate de pe suprafața dinților, redandu-le strălucirea și albul din zilele apuse.
Stomatologie copii
100 - 250 Ron
Stomatologia pediatrică, cunoscută și sub numele de pedodonție, se concentrează pe prevenirea și tratarea afecțiunilor dinților temporari și a celor permanenți în dezvoltare.
Tratamente laser (nedureroase)
150 -2000 Ron
Cheerful smiling couple in love hugging in the bedroom
Pachetul ZAMBETE PENTRU CUPLURI - MisoDent
1400 Ron
Albire dentară cu laser Biolase Epic X - 1+1 GRATUIT

In perioada 14.02 - 14.03 in clinica MisoDent poti achita un pachet de albire dentara cu laser si iubita sau iubitul tau vor primi gratuit acelasi pachet de albire dentara.

Zambetul vostru incepe cu noi si tu castigi 1400 Ron.

Pachetul se poatea achita in avans la noi in clinica si poti beneficia de el pana la sfarsitul anului 2024.

Cadoul perfect pentru Valentines Day, 1 Marti si 8 Martie. Cadoul perfect indiferent de ocazia.
MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.