Excelenta in Stomatolgie
Consultatia dentara

Consultatia dentara reprezinta intalnirea programata intre pacient si medicul dentist, cu scopul de a evalua starea generala a sanatatii orale a pacientului si de a identifica orice probleme sau nevoi specifice. Aceasta consultație este un pas esențial in ingrijirea dentara preventiva si poate avea o serie de componente importante:

Anamneza: in cadrul consultatiei dentare, medicul dentist va discuta cu pacientul despre istoricul sau medical si stomatologic. Acesta poate intreba despre antecedentele medicale, medicamentele luate, obiceiurile legate de igiena orala si obiceiurile alimentare. Aceasta informatie este cruciala pentru a intelege contextul sanatatii orale a pacientului.

Pacientul va explica apoi direct problemele stomatologice existente sau aspecte legate de dantura de care acesta este nemultumit iar stomatologul va veni cu solutii eficiente.

Examinarea dentara: medicul dentist va efectua o examinare fizica a gurii, a dintilor si a gingiilor pentru a identifica orice semne ale problemelor dentare sau orale. Acesta va cauta carii dentare, afectiuni ale gingiilor, leziuni, anomalii structurale sau oricare alt tip de problema.

Daca tratamentul de urmat o impune, se recomanda efectuarea unui consult de specialitate (chirurgie, implantologie, ortodonție, endodonție) sau a unor investigatii (radiografii, computer tomograf, dosar ortodontic sau altele în funcție de necesități).

Cunoasterea nevoilor pe termen scurt si lung ale pacientului si a preferintelor acestuia cu privire la tratament ( intervale orare disponibile, frecventa tratamentului, etc).

Programare pentru viitoarele vizite: in functie de necesitatile individuale ale pacientului, medicul dentist va programa urmatoarea vizita pentru o ingrijire dentara continua si pentru urmarirea evolutiei starii de sanatate orala.

0123456789001234567890%
Fara durere
0123456789001234567890%
Solutii minim invazive
012345678900123456789001234567890%
Echipa multidisciplinara
0123456789001234567890%
Recuperare rapida

Alte servicii
MisoDent

More DentiCare
Services

https://misodent.ro/wp-content/uploads/2020/02/single-service-1-1.jpg

Ortodontie

Tratamentul ortodontic implică utilizarea diferitelor dispozitive (aparate dentare) și tehnici pentru a alinia dinții și maxilarele în poziția lor corecta.

https://misodent.ro/wp-content/uploads/2020/02/single-service-2-1.jpg

Implantologie

Implanturile dentare reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă prin inserarea unui dispozitiv din material biocompatibil.

https://misodent.ro/wp-content/uploads/2020/02/timeline-1.jpg

Stomatologie copii

Cunoscută și sub numele de pedodonție se concentrează pe prevenirea și tratarea afecțiunilor dinților temporari și a celor permanenți în dezvoltare.

https://misodent.ro/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2-1.jpg

Parodontologie

Cunoscută și sub numele de pedodonție se concentrează pe prevenirea și tratarea afecțiunilor dinților temporari și a celor permanenți în dezvoltare.

MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.