Chirurgia Orala
Chirurgie fără durere:

Ce este chirurgia orală?

Chirurgia orală se concentrează pe diagnosticarea și tratarea chirurgicală a bolilor dentare, leziunilor și defectelor legate de funcționalitatea și estetica feței, gurii, dinților și maxilarelor.
Procedurile chirurgicale nu doar restabilesc sănătatea cavității orale, ci optimizează funcționalitatea acesteia. În afară de extracțiile dentare, inclusiv cele complexe, intervențiile includ chirurgia plastică gingivală, îndepărtarea chisturilor și granuloamelor, pregătirea pentru lucrări protetice sau implanturi dentare.

Cu utilizarea tehnicilor moderne și a anestezicelor de ultimă generație, procedurile chirurgicale în domeniul chirurgiei orale devin mai puțin dureroase. În clinica noastră, preferăm anestezicele locale de calitate, cum ar fi UBISTESIN FORTE, UBISTESIN 4%, și MEPIVASTESIN 3% (3M ESPE – Germania), asigurând protecție cardiacă sigură și adaptată atât adulților, cât și copiilor.

Echipamentele și instrumentarul chirurgical de ultimă generație permit desfășurarea operațiilor eficient și reducerea timpului de recuperare post-operatorie.

Chirurgie dentară fără durere:

Fie că vă confruntați cu carii grave sau aveți nevoie de intervenții estetice, extracțiile dentare efectuate în cabinetul nostru se desfășoară sub supravegherea atentă a medicilor specializați. Scapați de disconfortul cauzat de dinți afectați și bucurați-vă de o soluție eficientă și fără dureri.

Tipuri de intervenții chirurgicale:

În căutarea unei soluții chirurgicale fără durere pentru problemele dentare? Echipa noastră de specialiști în chirurgie dentară este aici pentru a vă oferi tratamente personalizate, adaptate fiecărei nevoi individuale. Cu accent pe confortul pacientului, fiecare procedură este concepută pentru a minimiza disconfortul acestuia.

1.Extracții Dentare:

Într-un mediu specializat, extracțiile dentare sunt efectuate pentru a îndepărta dinții afectați de carii sau care împiedică alinierea naturală a dinților. Totodata, realizam extracția molarilor de minte erupti, incluși submucos sau total incluși în os. Aceste intervenții, realizate de către chirurgii noștri experimentați, sunt concepute pentru a oferi un confort maxim și pentru a minimiza disconfortul postoperator.

2.Estetică Dentară și Corecție:

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor estetice și de corecție, procedurile noastre de gingivectomie și gingivoplastie vizează îmbunătățirea aspectului estetic al danturii dumneavoastră. Toate aceste intervenții sunt realizate pentru a minimiza durerea și pentru a vă oferi rezultate estetice deosebite.

3.Tratamente Implantologice:

În cadrul implantologiei, inserarea implanturilor dentare se realizează fără durere, asigurându-vă un proces confortabil și eficient. Adiția de os sau ridicarea sinusurilor sunt intervenții delicate, realizate pentru a crea condiții optime pentru susținerea implanturilor.

4.Intervenții Ortodontice:

Pentru tratamentul ortodontic, extracțiile dentare sunt efectuate cu grijă pentru a face spațiu pentru alinierea perfecta a dinților. Înțelegem importanța unui tratament fără durere, astfel încât fiecare pacient beneficiază de o atenție specială și de tehnici adaptate.

5.Tratamente Parodontale:

În cazul tratamentelor parodontale, precum chiuretajul subgingival sau îndepărtarea chisturilor, ne concentrăm pe asigurarea unui proces fără durere pentru pacient. Tratamentele sunt adaptate pentru a minimiza disconfortul postoperator și pentru a promova o vindecare rapidă.

Experiența Pacientului:

În timpul întregului proces, de la stabilirea diagnosticului până la recuperarea postoperatorie, punem un accent deosebit pe experiența dumneavoastră ca pacient. Comunicarea deschisă, îngrijirea atentă și utilizarea tehnologiilor avansate precum Microchirurgia dentară și Chirurgia asistata laser contribuie la asigurarea unei intervenții fără durere și a unui rezultat optim.

Consultații și Prețuri:

Pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament personalizate și pentru a programa o consultație fără obligații, contactați-ne. Fiecare pacient merită o abordare individuală și un plan de tratament adaptat. Optați pentru o experiență chirurgicală fără durere și îngrijire dedicată în cadrul clinicii noastre dentare.

0123456789001234567890%
Fara durere
0123456789001234567890%
Solutii minim invazive
012345678900123456789001234567890%
Echipa multidisciplinara
0123456789001234567890%
Recuperare rapida
MisoDent

O echipa dinamica de doctori dedicati sanatatii dvs.

Despre noi

Clinica dentara unde familia ta isi poate pune toate increderea. Pachetele noastre pentru familii sunt perfecte pentru dvs.

Social Media

Urmariti-ne pe platformele de social media pentru noutati, campanii si pachete de reduceri.